FILOSOFIA

El despatx, al llarg dels seus més de 20 anys de dilatada existència, ha demostrat quin és el seu sentiment, el seu esperit i la seva manera d'acostar-se a l'arquitectura. Un despatx que basa tota la seva filosofia en la feina ben feta, sempre des d'una màxima seriositat, el màxim esforç, la màxima il.lusió, el major rigor, i una gran sinceritat creativa, independentment de l'encàrrec de què es tracti.

Tot projecte s'estudia, es discuteix, s'analitza, es treballa amb una premissa principal i clau: el client i les necessitats que aquest expressa, creant un univers en què es pugui desenvolupar plenament, i intentant optimitzar al màxim tots els recursos, donant en cada moment, la resposta més satisfactòria.

EA la nostra filosofia, no se li imposen al client les nostres idees ... estem al servei del client, dels seus requeriments i dels seus somnis, donant respostes arquitectòniques a tots els condicionants existents, i estudiant des d'una profunda reflexió, cada aspecte del projecte, des de la seva globalitat, fins l'últim dels detalls. No hi ha diferències entre un projecte de gran tamany, o una petita actuació.

Tots i cadascun d'ells són especials, i així els tractem, amb la mateixa seriositat i el mateix esforç.
 
Firm
Proyectos
News
Recognition