Fermín Fraguas Perpiñá, es va fundar com a despatx d'arquitectura l'any 1987. Situat al carrer Provença de Barcelona, inicia el seu camí amb diferents projectes de rehabilitació i construcció d'habitatges unifamiliars i plurifamiliars per tota Espanya, i especialment, a la Costa Brava i a Barcelona.

Amb el pas del temps, i després de múltiples obres realitzades, el despatx comença a créixer amb nous projectes de major envergadura, i començant a especialitzar-se en la branca de l'hostaleria, amb la redacció de projectes d'hotels a tota la península i Europa, i que actualment, és una de les activitats principals del despatx.

Tot i això, i malgrat aquesta creixent especialització, mai no ha deixat de tractar tot tipus d'encàrrecs, com a habitatges, redacció de plans urbanístics, rehabilitació, disseny d'interiors, etc, apareixent en tot moment, com un despatx multidisciplinar.

Aquesta manera de pensar, d'entendre l'arquitectura, ha provocat que s'hagi treballat puntualment amb diferents despatxos, i que durant tota la seva trajectòria, més de 40 professionals del món del disseny i l'arquitectura hagin col.laborat i desenvolupat part de la seva carrera professional en ell.

Després de molts anys de professió, l'any 2009 el despatx contínua ampliant horitzons, i sempre reflexionant de manera multidisciplinar, decideix fer un salt qualitatiu, i traslladar el despatx a un nou espai, situat al Ptge.Utset de Barcelona.

 
Firm
Proyectos
News
Recognition